Kahden päivän intensiivikurssi

Valokuvien myynnin masterclass – Uudista valokuvausliiketoimintasi

Tämän kurssin käyminen tulee olemaan merkittävä sijoitus omaan tulevaisuuteesi. Kahden päivän aikana saat yli 15 vuoden valokuvausalan kokemuksen tiivistettynä ja pääset syvälle valokuvabisneksen ytimeen. Monet valokuvauskoulut keskittyvät siihen kivaan osuuteen – kuvien ottamiseen ja editoimiseen. Vaikka nämä taidot ovat ehdottomasti välttämättömiä, ne harvoin tarjoavat todellisia työkaluja ja strategioita menestyvän liiketoiminnan rakentamiseen. Tämä on yksi suuri syy, miksi niin suuri osa valokuvaajakoulutuksen saaneista oppilaista ei koskaan onnistu tekemään valokuvauksesta täyspäiväistä työtä.

Valokuvien myynnin masterclass on ensimmäinen laatuaan valokuvaajille suunniteltu liiketoiminta-kurssi. Opit parhaimmat myyntistrategiat valokuvatuotteiden myyntiin, hinnoitteluun sekä saamaan kattavaa opastusta asiakaskohtaamisissa – aina ensimmäisestä yhteydenotosta kuvien toimittamiseen saakka. Pääset kuulemaan kertomuksia omista asiakaskohtaamisistani ja tuon mukanani mallikappaleita erilaisista valokuvatuotteistani.

Osallistujana saat paitsi laadukasta oppimateriaalia, myös yksilöllisesti räätälöidyn toimintasuunnitelman. Saat käyttöösi markkinointimateriaaleja, tilauslomakkeita, konsultaation vetämisohjeita ja kysymyksiä sekä paljon muuta. Tämä materiaali on yli kymmenen vuoden työni tulos, ja olen tiivistänyt sen oleellisimpaan, jotta sinun ei tarvitse käyttää vuosia opetellaksesi näitä asioita monista eri lähteistä eikä murehtia, teetkö asioita oikein vai väärin.

Masterclass-koulutukseen sisältyy myös hinnoittelun tehokurssi. Kurssin jälkeen et enää alihinnoittele osaamistasi. Se takaa, että liiketoimintasi on kannattavaa ja voit kehittää itseäsi ja palvelujasi entisestään.

Toisin kuin monilla muilla kursseilla, en jätä sinua kurssin jälkeen yksin. Järjestän säännöllisesti webinaareja, joilla seuraan osallistujien edistymistä ja tarjoan tukea haasteisiin. Yksityiskoulutukseen osallistuville tarjoan webinaarien sijaan kolme tuntia henkilökohtaista mentorointia, jossa käymme läpi juuri sinulle tärkeitä aiheita.

Jos tunnet olevasi kokeillut jo kaikkea ja siltikään ei tunnu siltä että ihmiset arvostavat kuviasi, niin nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus muuttaa valokuva-alan yrityksesi tulevaisuus. Oletko valmis siihen?

Kuulostaako jokin näistä tutulta?

Tunnistitko itsesi edellä mainituista tilanteista? Silloin, Valokuvien myynnin masterclass on ratkaisu, jota olet etsinyt!

Mitä kurssiin sisältyy?

Miten haen Valokuvien myynnin masterclass -kurssille?


Kaksi tapaa suorittaa koulutus:


Ryhmäkoulutus:

Kurssin voi suorittaa ryhmässä, ja hinta tällöin on 3500€ (ALV 0%)* per osallistuva oppilas. Minimiosallistujamäärä on kolme (3) oppilasta. Voit ilmoittautua odotuslistalleni lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@jpharrowtraining.com tai laittamalla viestiä JP Harrow Training -Facebook-ryhmässä. Kun kurssille on riittävästi kiinnostuneita, otan sinuun yhteyttä. Halutessasi voit myös kerätä ryhmän muita valokuvaajia, ja kun teitä on vähintään kolme, järjestän koulutuksen teidän omalle ryhmällenne pyynnöstänne.

Yksilökoulutus:

Yksilöllisen opetuksen hinta on 4899€ (ALV 0%)*. Jos haluat yksilöllistä opetusta ja kattavaa tukea, tämä vaihtoehto on oikea valinta. Koulutusajankohta sovitetaan juuri sinulle sopivaksi ja saat kaiken huomioni kurssin aikana. Koulutuksen jälkeen saat lisäksi kuusi (6) tuntia henkilökohtaista mentorointia webinaarien sijaan. Nämä mentorointitunnit voit käyttää juuri niin kuin itse haluat, jotta voit hyödyntää oppimaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi tarjoan kuuden kuukauden viestittelytuen, joten voit ottaa minuun yhteyttä milloin tahansa tarvitessasi apua tai neuvoja.

*Kaikki koulutukset laskutetaan yritykseni kautta, joka on rekisteröity Iso-Britanniassa. Tämän vuoksi kurssihintoihin ei lisätä Suomen arvonlisäveroa, ja ALV on 0%.

Aloita liittymällä Facebook-ryhmään!

Jos ajatus koulutuksen aloittamisesta tuntuu vielä haastavalta tai herättää kysymyksiä, suosittelen lämpimästi liittymään JP Harrow Training Facebook-ryhmääni ensimmäisenä askeleena kohti unelmaasi. Ryhmässäni tarjoan ensikosketuksen tuleviin koulutuksiini, ja voit verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Lisäksi jaan kanssasi eksklusiivisia vinkkejä, jotka ovat auttaneet monia valokuvaajia vauhdittamaan uraansa. Ja paras osa? Liittyminen ei maksa sinulle mitään. Tee nyt strateginen valinta urasi eteen ja liity ryhmääni!