Tulevat koulutukset

Enemmän vapaa-aikaa, iloa ja tulovirtaa hinnoittelulla

Tiistai 9.1.2020 Klo: 10:00 – 16:00

Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy

Hatanpään valtatie 34 G 308

33100 TAMPERE

Oletko koskaan miettinyt, vastaako hinnoittelusi todellista osaamistasi ja arvoasi markkinoilla? Onko sinulla haasteita määrittää hinnoittelua, joka on sekä kilpailukykyinen että kannattava? Haluaisitko laajentaa palvelutarjontaasi digikuvien ja nettigallerioiden ulkopuolelle? Jos tunnistat itsesi näistä kysymyksistä, tämä koulutus on suunniteltu juuri sinulle. Koulutuksessa käydään läpi kattava ohjelma, joka opastaa sinua navigoimaan hinnoittelun haasteissa ja laajentamaan palveluitasi luottavaisin mielin. Opit myös parantamaan asiakaskokemustasi ja palvelemaan asiakkaitasi entistä paremmin.

Tämä koulutus tarjoaa opastusta valokuvaajille, jotka

Kaipaavat uudistusta hinnoitteluun

Haluavat laajentaa palveluitaan pelkistä digikuvista muihin tuotteisiin

Tarvitsevat ohjeistusta ja tukea kuvatuotteiden myynnin aloittamiseen

 

Koulutuksen sisältö kattaa sekä digikuvien että fyysisten kuvatuotteiden hinnoittelun perusteet. Koulutuksessa opastetaan määrittämään kuvatuotteillesi ja palveluillesi hinta, joka vastaa niiden laadukkuutta ja yksilöllisyyttä. Koulutuksen aikana tutustut erilaisiin mallikappaleisiin, albumeista kuvaboxeihin saakka. Näiden avulla saat selkeän käsityksen tuotteiden potentiaalista ja opit määrittelemään niille toimivat ja kannattavat hinnat.

 

TOTEUTUS:

Koulutuksen sisällössä keskitymme seuraaviin keskeisiin teemoihin:

Digikuvien hinnoittelu: Kustannusten ja erikoisosaamisen huomioiminen hinnan määrittelyssä.

Kuvatuotteiden esittely ja hinnoittelu: Syvällinen sukellus kuvatuotteiden maailmaan ja niiden hinnoitteluun.

Kuvatuotteiden liittäminen palveluihisi: Pikastartti kuvatuotteiden lisäämiseen valikoimiisi ja niiden ainutlaatuisen arvon korostamiseen.

Myynti- ja kaupankäyntistrategiat: Opastetaan optimaalisen myyntistrategian rakentamisessa, alennusriskien hahmottamisessa ja bonusten tehokkaassa käytössä, samalla vahvistaen hinnoittelukommunikaatiotaitoasi.

Tämä syvällinen koulutus on suunniteltu antamaan sinulle vankka pohja hinnoittelun osa-alueilla. Riippumatta siitä, oletko vasta aloittamassa valokuvausuraa vai oletko jo kokenut ammattilainen, saat käyttöösi arvokkaita näkökulmia ja strategioita. Ne auttavat sinua navigoimaan valokuvauksen moninaisissa haasteissa ja muuntamaan ne voitoksi. Osallistu koulutukseen ja varmista, että jokainen kuvasi heijastaa paitsi luovuuttasi ja ammattitaitoasi, myös arvoasi markkinoilla.Tämä workshop tarjoaa sinulle lisää inspiraatiota vuoteen 2023. Workshopin aikana opit keinoja oman ajattelusi kehittämiseen, jotta voit lähteä kohtaamaan esteitä ja haasteita rohkeammin.

 

Koulutuspäivän ohjelma:

10:00 – Hinnoittelun perusteet

12:00 – Lounastauko

13:00 – Kuvatuotteiden esittely ja hinnoittelu

14:00 – Kuvatuotteiden liittäminen palveluihisi

14:45 – Tauko

15:00 – Myynti- ja kaupankäyntistrategiat

16:00 – Koulutus päättyy

 

Koulutuspäivän hinta: 285€ (sis. alv)

Koulutus pidetään VVI:n tiloissa. Ilmoittaudu ja maksa kurssi VVI:n verkkosivuston kautta. Klikkaamalla alla olevaa painiketta siirryt suoraan VVI:n sivustolle.

Boostaa Liiketoimintaasi Onnistuneilla Mallikuvauksilla

Maanantai 8.1.2024 Klo: 10:00 – 16:00

Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy

Hatanpään valtatie 34 G 308

33100 TAMPERE

 

Kun kamera on kädessäsi ja mallisi odottaa ohjaustasi, tiedät, että sinulla on mahdollisuus luoda taikaa. Mutta entä jos tämä sama taika voitaisiin kääntää rahalliseksi voitoksi? Kuvittele, että jokainen kuvaussessiosi ei enää pelkästään vain onnistu, vaan se luo myös perustan laajemmalle liiketoiminnallesi.

TFCD tarkoittaa “Time for CD” tai nykyaikaisemmin “Time for Digital Copy”, joka on yhteistyömuoto valokuvaajan ja mallin välillä, jossa molemmat saavat hyötyä ilman rahallista korvausta. Malli saa kuvat portfolioonsa, ja valokuvaaja saa mahdollisuuden työskennellä mallin kanssa.

Olen kuvannut TFCD-malleja jo yli vuosikymmenen, niin Suomen rajojen sisällä kuin ulkopuolellakin. Tiedän, että jokainen kuvaus ei ole ollut helppo ja välillä on vuodatettu kyyneleitäkin. Olen kohdannut valmistautumattomia malleja, pettymyksiä ja erimielisyyksiä. Mutta näiden vuosien saatossa olen parantanut ja jalostanut menetelmiäni. Tässä koulutuksessa jaan sinulle nämä tarkkaan hiotut menetelmäni, samalla antaen sinulle työkalut välttää aloittelijoiden kompastuskivet ja ottaa ammattilaisen ottein ohjat jokaisesta mallikuvauksestasi.

Ja mikä parasta? Näytän sinulle myös askeleet ja strategiat, joiden avulla voit kääntää TFCD- kuvaukset kannattavammaksi tulonlähteeksi. Anna minun opastaa sinua polulla, jolla valokuvausintohimosi muuntuu todelliseksi taloudelliseksi potentiaaliksi.

TOTEUTUS:

Koulutuksen aikana käymme lävitse seuraavat asiat:

Mallien hakeminen: Miten löytää ja tavoittaa mallit.

Valmistautuminen: Kuinka valmistella itsesi ja mallit kuvaukseen.

Kuvaustilanne: Ammattimainen toiminta ja yleisten virheiden välttäminen.

Kuvankäsittely: Tekniikat ja vinkit.

Kuvien toimitus: Miten ja missä formaatissa toimitat kuvat.

Tekijä- ja käyttöoikeudet: Tiedä oikeutesi ja mallin oikeudet kuvissa.

Haasteiden ratkaisu: Yleiset ongelmat ja ratkaisut.

TFCD:n kannattavuus: Miten ansaita TFCD-kuvauksilla.

 

Bonukset koulutukseen osallistujille:

Malliviestipohjat (arvo 85€) – Testatut ja toimivaksi havaitut pohjat tehokkaaseen ja sujuvaan yhteydenpitoon mallisi kanssa. Kattaa kaiken tarvittavan ensikontaktista aina kuvausajankohtien vahvistamiseen ja kuvien toimittamiseen asti.

Mallin valmistautumisopas (arvo 85€) – Asiantuntijatason opas, joka on räätälöitävissä juuri sinun brändisi mukaisesti. Tarjoa malleillesi kattava katsaus siihen, mitä odottaa ja miten valmistautua, jotta kuvauksesi sujuvat ammattimaisesti alusta loppuun.

Suomenkielinen TFCD-kuvaussopimus (arvo 125€) – Jokaisen valokuvaajan turvaverkko. Selkeä ja yksiselitteinen sopimus, joka takaa sinulle oikeuden kuviesi hallintaan ja selkeyttää yhteistyön pelisäännöt mallin kanssa – jättäen vähemmän tilaa epäselvyyksille ja mahdollisille komplikaatioille.

Tämä koulutus tarjoaa sinulle avaimet mallikuvaajaksi, olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokenut kuvaaja. Ammattilaisen oivallukset ja vinkit auttavat sinua navigoimaan valokuvauksen haasteissa ja kääntämään ne mahdollisuuksiksi. Lähde mukaan ja varmista, että jokainen kuvaus ei vain onnistu, vaan myös kasvattaa ammattitaitoasi ja liiketoimintaasi.

Koulutuspäivän ohjelma:

10:00 – Mallin hakeminen ja Valmistelut

12:00 – Lounastauko

13:00 – Kuvaus, Kuvankäsittely ja Kuvien toimitus

14:00 – Tekijänoikeudet ja Ongelmatilanteet

14:45 – Tauko

15:00 – Taloudelliset TFCD-strategiat

16:00 – Koulutus päättyy

 

Koulutuspäivän hinta: 250€ (sis. alv)

Koulutus pidetään VVI:n tiloissa. Ilmoittaudu ja maksa kurssi VVI:n verkkosivuston kautta. Klikkaamalla alla olevaa painiketta siirryt suoraan VVI:n sivustolle.

Erikoistarjous:

Varaa paikka molempiin tammikuun koulutuksiin ja saat 35€:n alennuksen Enemmän vapaa-aikaa, iloa ja tulovirtaa hinnoittelulla –koulutuksesta!