Oivalluksia ja Kasvua – Yksilöllinen Mentorointisi Alkaa Tästä

Kun kohtaat esteitä urallasi tai henkilökohtaisessa elämässäsi, oikeanlainen ohjaus voi avata uusia näkökulmia ja viedä sinut seuraavalle tasolle. Olen työskennellyt monien yksilöiden kanssa, auttaen heitä löytämään oman polkunsa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Jokainen mentorointisuhde on yksilöllinen. Aloitan aina tutustumalla sinuun, ymmärtämään toiveesi, haasteesi ja tavoitteesi. Tämän pohjalta laadimme yhdessä suunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan haluamasi muutokset ja kasvun.

Mentoroinnissani korostuu avoin vuoropuhelu. Se on turvallinen tila, jossa voit jakaa ajatuksiasi, tuntemuksiasi ja kysymyksiäsi. Tavoitteenani on tarjota sinulle työkaluja, strategioita ja oivalluksia, joiden avulla voit kukoistaa niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin.

Mentorointipalvelut

Portfolio-Optimointi

Sinun vision tulisi näkyä jokaisessa kuvassasi. Mutta miten varmistat, että portfoliosi heijastaa todellista osaamistasi ja uniikkia näkemystäsi? Portfolio-Optimointi on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat tuoda parhaat puolesi esille jokaisessa otoksessa.

30 minuutin intensiivisessä kehityskeskustelussa sukellamme yhdessä kuviesi maailmaan. Annan sinulle rakentavaa palautetta, vinkkejä ja ehdotuksia, jotka auttavat sinua terävöittämään portfoliotasi ja tekevät siitä entistä vakuuttavamman.

Kun portfolio puhuu puolestasi, oikeat asiakkaat löytävät sinut. Anna minun auttaa sinua hiomaan tarinasi visuaaliseksi mestariteokseksi, joka resonoi ja saa katsojan pysähtymään. Varaa aikasi nyt, ja tee ensimmäinen askel kohti ammattimaisempaa ja myyvämpää portfolioa.

Hinta: 125€ (ALV 0%)*

*Kaikki mentoroinnit laskutetaan yritykseni kautta, joka on rekisteröity Iso-Britanniassa. Tämän vuoksi hintoihin ei lisätä Suomen arvonlisäveroa, ja ALV on 0%.

Henkilökohtainen Valokuvausvalmennus

Tiedätkö mistä tunnistat todellisen ammattilaisvalokuvaajan? Siitä, että heillä on mentoreita, jotka auttavat heitä etenemään urallaan. Kun viettää aikaa samankaltaisten valokuvaajien kanssa, jotka tekevät asioita samalla tavalla kuin sinä, kehitystä on vaikea huomata jos sitä edes tapahtuukaan. Mentorointi rohkaisee nousemaan uusille tasoille ja kehittymään paremmaksi. Viimeisen kymmenen vuoden aikana minulla on ollut useita mentoreita, joiden opit ovat olleet korvaamattoman arvokkaita. Erään mentorin neuvo auttoi minua kirjaimellisesti kasvattamaan jokaisen asiakkaan sijoittamaa summaa useammalla sadalla punnalla täällä Lontoossa. Mentoroinnissa ei ole kyse vain uuden oppimisesta, vaan myös pienten, strategisten muutosten tekemisestä, jotka voivat johtaa suuriin tuloksiin niin elämässäsi kuin yrityksesi tuloksessa.

Valokuvausalalla menestymisen avaimet eivät piile vain tekniikassa tai taiteellisessa näkemyksessä. Menestys vaatii monipuolista ymmärrystä kaikista liiketoiminnan osa-alueista, aina hinnoittelusta markkinointiin. Yli 15 vuoden kokemukseni ja monet vihreät vuoteni valokuvaajana ovat opettaneet minulle nämä salaisuudet, ja haluan jakaa ne nyt sinun kanssasi.

Jokainen mentorointisessio räätälöidään vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Olipa kyse sitten strategisista liiketoimintaratkaisuista, hinnoittelun optimoinnista, asiakassuhteiden hallinnasta tai konkreettisista valokuvaustaidoista, kuten valaisusta, kuvaustekniikoista tai jälkikäsittelystä, mentoroinnilla voimme syventää ymmärrystäsi ja kehittää taitojasi.

Mentorointi on saatavilla livenä tai etänä, mukautettuna juuri sinun aikatauluusi. Live-mentoroinnit ovat saatavilla Keski-Suomessa tai Lontoossa. Etämentoroinnit tarjoavat joustavuutta, sillä voit halutessasi jakaa ne 30 minuutin sessioihin.


Mentoroinnissa voimme käsitellä muun muassa:

 • Kotistudion asettaminen: Miten optimoida kotisi tai studiotilasi asiakkaiden kuvaamista, konsultaatioita ja liiketoimintaa varten? Käydään läpi aikataulunhallintaa ja työnkulkujen digitaalista organisointia.
 • Portfolion rakentaminen: Strategiat tulon saamiseksi samalla kun rakennat portfoliotasi.
 • Lomakkeet, sopimukset ja vakuutukset: Mitä tarvitset ja miksi?
 • Välineet: Välttämättömät laitteet verrattuna ylellisyystuotteisiin, uudet vs. käytetyt välineet. Vinkit edullisiin ratkaisuihin.
 • Valaistus: Luonnonvalo, salamat tai keinotekoinen valo. Tarpeesi ja vaihtoehtosi.
 • Poseeraus ja asut: Miten ohjata asiakkaita ja rakentaa studiovaatekaappia.
 • Kuvankäsittely: Muokkaus, retusointi ja tulostus. Vertailu itse tekemisen ja ulkoistamisen välillä.
 • Markkinointimateriaalit: Missä investoida saadaksesi parhaan vastineen rahoillesi?
 • Markkinointivideoiden luominen: Tarvittavat työkalut ja strategiat.
 • Hinnoittelu ja tuotteet: Milloin ja kuinka paljon voit veloittaa?
 • Esteiden voittaminen: Käydään läpi yleisimmät haasteet ja niiden ratkaisut.
 • Valokuvatuotteet ja niiden käyttö: Eri toimittajien edut ja haitat.
 • Henkilökohtaiset myyntitapaamiset: Kuinka esitellä työtäsi tehokkaasti ja vakuuttavasti.
 • Sosiaalinen media: Strategiat Instagramissa ja Facebookissa markkinointiin.
 • Verkostoituminen: Miten rakentaa suhteita ja kumppanuuksia.
 • Asiakaskunnan kasvattaminen: Strategiat ja vinkit.

Ja jos haluat selvittää, miten voisin auttaa sinua nousemaan valokuvausliiketoiminnassasi seuraavalle tasolle, tarjoan kaikille mentoroinnista kiinnostuneille ilmaisen 15 minuutin konsultaatiopuhelun. Yhdessä voimme selvittää, minkälaista tukea tarvitset unelmasi saavuttamiseksi valokuvausalalla.


Ota tänään askel kohti unelmiasi!

Jokainen valokuvaaja on kohdannut haasteita ja esteitä matkallaan menestykseen, ja yksin ei tarvitse pärjätä. Mentorointi on investointi paitsi ammatilliseen kehitykseesi, myös itseesi. Olen täällä auttaakseni sinua löytämään oman polkusi, voittamaan esteet ja kasvamaan luottavaisemmaksi ja menestyneemmäksi valokuvaajaksi. Älä jätä tulevaisuuttasi sattuman varaan. Ota yhteyttä nyt, niin tehdään yhdessä visioistasi todellisuutta. Ole rohkea ja anna itsellesi mahdollisuus nousta seuraavalle tasolle.


1 tunti

399
 • Kun kaipaat selkeyttä ja ohjausta tiettyyn ongelmaan tai haasteeseen, tämä tunti tarjoaa nopean ja tehokkaan ratkaisun.

3 tuntia

950
 • Optimaalinen valinta, kun haluat keskittyä useampaan osa-alueeseen tai syventää ymmärrystäsi tietyistä aiheista.

6 tuntia

1650
 • Täydellinen syvälliseen oppimiseen, olipa kyseessä liiketoiminnan strateginen suunnittelu tai monimutkaisempien valokuvaustekniikoiden hallinta.

HUOM! Kaikki mentoroinnit laskutetaan yritykseni kautta, joka on rekisteröity Iso-Britanniassa. Tämän vuoksi hintoihin ei lisätä Suomen arvonlisäveroa, ja ALV on 0%.


Intensiivinen Mentorointipäivä – Räätälöity Oppimiskokemus (8 tuntia)

Haluatko syventyä valokuvaustaitojesi ytimeen yhden päivän aikana? Tarjoan sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua Intensiiviseen Valokuvauspäivään – intensiiviseen koulutukseen, joka on täysin räätälöity sinun tarpeidesi mukaan. Tämä päivä on omistettu juuri sinulle, olipa tavoitteenasi hioa tekniikkaasi, kokeilla uusia valaisumenetelmiä mallin kanssa tai parantaa työnkulkuasi.

Mikään ei korvaa käytännön opetusta ja suoraa palautetta. Tämän koulutuspäivän aikana pääset käsiksi konkreettisiin haasteisiin ja opit uusia taitoja ohjauksessani. Halusitpa sitten harjoitella kameran asetusten säätämistä, workflown tehostamista, asiakaskokemuksen parantamista tai editointia, tämä päivä tarjoaa sinulle työkalut, joiden avulla voit siirtää valokuvausliiketoimintasi seuraavalle tasolle.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, Intensiivinen Valokuvauspäivä on suunniteltu varmistamaan, että lähdet päivän päätteeksi kotiin inspiroituneena, uusilla taidoilla varustettuna ja valmiina soveltamaan oppimaasi käytännön työhön.

Hinta: 1999€ (ALV 0%)

*Kaikki mentoroinnit laskutetaan yritykseni kautta, joka on rekisteröity Iso-Britanniassa. Tämän vuoksi hintoihin ei lisätä Suomen arvonlisäveroa, ja ALV on 0%.