Tulevat koulutukset

Brändäyksen workshop valokuvaajille:

Persoonallisen brändin rakentaminen


MA 22.4. – TI 23.4.2024

Klo: 10:00 – 16:00

Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy

Hatanpään valtatie 34 G 308

33100 TAMPERE


Haluatko erottua valokuvausalalla ja kertoa oman ainutlaatuisen tarinasi? Tervetuloa kahden päivän brändäys-workshoppiin. Brändäystä voisi kuvailla syvälliseksi tarinan kerronnaksi, joka ulottuu paljon pidemmälle kuin perinteiset markkinoinnin elementit. Tässä workshopissa opit, miten voit kehittää ja välittää omaa tarinaasi tavalla, joka muodostaa merkityksellisen yhteyden asiakkaidesi kanssa ja erottaa sinut muista valokuvaajista.

Syvennymme yhdessä brändäyksen olemukseen, tunnustellen, miten tarinasi elävöityy kaikissa brändisi kosketuspisteissä – visuaalisesta ilmeestä ja viestinnästä aina verkkosivujen sisältöön ja asiakaskokemukseen saakka. Saat tarvittavat työkalut ja strategiat, jotka auttavat sinua luomaan merkittävän ja erottuvan brändin.

Kurssilla käymme lävitse valokuvausalalla menestyneiden brändien strategioita ja luovia ratkaisuja. Case-studyjen avulla tutkimme, mikä tekee tietyistä brändeistä ikonisia ja miten voit soveltaa näitä oppeja omaan brändiisi. Keskitymme erityisesti osallistujien nettisivuihin, logoihin ja muihin brändäyselementteihin ja saat kohdennettua palautetta ja suosituksia, jotka pohjautuvat jokaisen osallistujan yksilöllisiin tavoitteisiin ja brändin arvoihin.

Workshopin aikana jokainen osallistuja luo opastetusti itselleen räätälöidyn brändäyspaketin, joka pitää sisällään suunnitelmat ja toimenpiteet brändin visuaalisen ilmeen, viestinnän ja markkinointistrategian kehittämiseksi. Tämä kokonaisvaltainen paketti antaa käytännön askelia ja ideoita brändisi uudistamiseen nostaen sen seuraavalle tasolle.

TOTEUTUS:

Workshopin aikana keskitymme käytännön menetelmiin, niin ryhmäkeskusteluihin kuin henkilökohtaiseen ohjaukseenkin, jotta voit syventää osaamistasi brändäyksen periaatteissa ja soveltaa niitä oman brändisi vahvistamiseen.

Ryhmäkeskustelut: Pureudumme yhdessä brändäyksen kulmakiviin, kuten
visuaaliseen ilmeeseen ja asiakaskokemukseen, mitkä antavat sinulle laajempaa
näkemystä brändisi rakentamiseen.

Henkilökohtainen ohjaus: Käymme läpi jokaisen osallistujan brändin ja sen
elementit ja tarvittaessa hienosäädämme niitä vastaamaan paremmin yksilöllisiä
tarpeitasi.

Käytännön työskentely: Jokainen osallistuja rakentaa itselleen brändäyspaketin, joka sisältää toimenpiteet ja suunnitelmat oman brändin kehittämiseksi.


Koulutuspäivien ohjelma:

Maanantai:

10:00 Brändäyksen perusteet

11:00 Logot ja valokuvaajan imago

12:45 Lounas (60min)

13:45 Asiakas, asiakaspalvelu & brändi

15:00 Brändäyspaketin laatiminen

16:00 Koulutus päättyy

—————————————

Tiistai:

10:00 Nettisivujen analysointi

12:00 Lounas (60min)

13:00 Markkinointistrategiat

14:00 Brändäyspaketin läpikäynti

16:00 Koulutus päättyy

Huom. Tarvitset kurssille mukaan oman läppärin tai tabletin.

Osallistujamäärä: 3 minimi – 8 maksimi.


Workshopin hinta: 750€ (sis. alv)

Koulutus pidetään VVI:n tiloissa. Ilmoittaudu ja maksa kurssi VVI:n verkkosivuston kautta. Klikkaamalla alla olevaa painiketta siirryt suoraan VVI:n sivustolle.


Valmistujaiskuvausten hinnoittelun ja myynnin salaisuudet

Keskiviikko 24.4.2024 Klo: 10:00 – 13:30

Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Oy

Hatanpään valtatie 34 G 308

33100 TAMPERE


Tämän kurssin käytännönläheiset strategiat ja työkalut auttavat sinua parantamaan valmistujaiskuviesi kaupallista potentiaalia. Lisäksi nostat kuviesi markkina-arvoa, saat kilpailuetua ja lisäät tulevien projektiesi tuottoja.

Kurssi on suunniteltu niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin valokuvaajille, jotka haluavat syventää osaamistaan erilaisten valmistujaiskuvausten (ylioppilaskuvat, rippikuvat jne.) myynnissä ja hinnoittelussa.

Kurssin sisältö kattaa:

  • Hinnoittelustrategiat: Opit luomaan houkuttelevia hinnoittelupaketteja, jotka vastaavat asiakaskuntasi tarpeita ja kohottavat palveluidesi arvostusta. Lisäksi saat ohjeistusta, kuinka räätälöidä hinnoittelua eri tilanteisiin siten, että se tukee liiketoimintasi kannattavuutta.
  • Valmiit hinnastopohjat: Saat mukaasi valmiita valmistujaiskuvausten hinnastopohjia, joita voit mukauttaa omien tavoitteidesi mukaisesti.
  • Lisäarvon tuominen palveluihin: Opit, kuinka lisätä palveluidesi lisäarvoa kuvatuotteiden kautta, mikä ei ainoastaan paranna palveluidesi laatua, vaan myös nostaa asiakastyytyväisyyttä.
  • Jälkimyynnin myyntistrategiat: Saat käyttöösi strategiat, jotka maksimoivat asiakastuottoja myös alkuperäisen tilauksen jälkeen, tukien tulovirran kasvua pitkällä tähtäimellä.
  • Yo-kuvauksiin valmistautumisoppaan: Tämä opas antaa asiakkaille vinkkejä ja ohjeita kuvauksiin valmistautumiseen, ja sen voi mukauttaa vastaamaan omaa tyyliäsi. (Oppaan arvo 50€)


Tämän koulutuksen myötä saat käyttöösi hyväksi todettuja työkaluja, jotka tekevät palveluhinnoittelusi päivittämisestä vaivatonta tulevia kesän valmistujaiskuvauksia silmällä pitäen. Opit hinnoittelemaan palvelusi niin, että ne ovat kilpailukykyisiä ja tuottoisia, samalla kun korostat ammattitaitosi arvoa ja vahvistat luottamusta asiakkaiden keskuudessa. Näiden välineiden avulla pystyt nostamaan valmistujaiskuvaustesi tuoton uudelle tasolle helposti ja luottavaisin mielin.


TOTEUTUS:

Kurssilla keskitymme hinnoittelustrategioihin, alkaen pakettihinnoittelusta aina yksilöllisesti räätälöityihin a lá carte -hinnoittelumalleihin. Opit, miten voit lisätä paketteihin arvoa kuvatuotteilla ja soveltaa myyntistrategioita, jotka tukevat kasvavia tuloja asiakassuhteen eri vaiheissa – mukaan lukien jälkimyynnin tehokkaat taktiikat. Kaikki kurssilla opitut menetelmät ovat suoraan sovellettavissa, antaen sinulle mahdollisuuden hyödyntää niitä jo seuraavan valmistujaissesongin aikana.


Keskiviikko 24.4.2023

10:00 Markkinointistrategiat valmistujaiskuville

11:00 Hinnoittelun perusteet ja strategiat

11:45 Lounastauko (45min)

12:30 Pakettihinnoittelu ja myyntistrategiat

13:30 Koulutus päättyy

Koulutuksen hinta: 195€ (sis. alv)

Koulutus pidetään VVI:n tiloissa. Ilmoittaudu ja maksa kurssi VVI:n verkkosivuston kautta. Klikkaamalla alla olevaa painiketta siirryt suoraan VVI:n sivustolle.